<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/791230.png" style="display:none;">

Målgruppeanalyser i butikker, centre og magasiner - er lettere end du tror

Mange butikker, centre og magasiner investerer i dag store summer for at tilfredsstille og imødekomme deres besøgende, ofte uden at have indsigt i, hvad kunderne egentlig søger og ønsker. Det medfører risikofyldte investeringer med lav, hvis overhovedet nogen, indtjening.

 

Med målgruppeanalyser sikrer butikker, centre og magasiner, at kundedata udnyttes bedst muligt, og at man følger relevante trends samt sørger for det rette produktsortiment for butikker, variation af butikker/partnere/leverandører for et center/magasin. Med viden om hvordan adfæren varierer imellem forskellige målgrupper, kan man optimere besøgsoplevelsen for alle kunder, samt måle træfsikkerheden og ROI på ens onlinemarkedsføring.

Hvad er en målgruppeanalyse?

En målgruppeanalyse giver øget viden om og indsigt i jeres besøgendes behov, ønsker og inspirationkilde. Med øget viden om jeres målgrupper kan I skabe en mere træfsikker, relevant samt spændende kundeoplevelse og dermed forøge jeres bundlinje.

 

Når man arbejder med målgrupper, er man mere effektivt end hvis man forsøger at skabe en kundeoplevelse, som skal imødekomme alle kundetyper. Vi er alle forskellige og resultatet af markedsføring, salg og konceptudvikling bliver markant bedre, hvis man sigter efter en specifik målgruppe.

 

De fleste markedsanalyser, markedsførings- og salgsstrategier bygger allerede i dag på målgrupper.

 

Sammenlignet med e-handel har det derimod altid været meget kompliceret at få den forståelse for fysiske butikker, centre og magasiner.

Hvorfor har butikker, centre og magasiner brug for målgruppeanalyser?

  1. For at sikre, at du tolker dine kundedata korrekt og mest effektivt. Et gennemsnit af en hel befolkning er ofte upræcist, og store dele af dine resultater kan oftest repræsenteres ud fra en lille andel af hele din målgruppe. Det er i mange tilfælde sådan, at en stor del af dine resultater repræsenteres af en målgruppe, som du ikke fokuserer på.

  2. For at holde styr på relevante trends og tendenser. Hvis en del af dine målgrupper begynder at miste interessen for/i din butik, så er det næsten umuligt og reagere på i tide, samtidigt med, at du fokuserer på at betjene dine andre kunder.

  3. For løbende at sikre at produktsortimentet for en butik - eller variationen af butikker/partnere/leverandører for et center/magasin, er relevant for dine besøgende. Ved at forstå kunderejsen og hvordan målgrupper bevæger sig i dine lokaler, kan du helt enkelt forstå relevansen af din kundeoplevelse, og hvilken kunderejse, som er interessant for forskellige målgrupper.

  4. For at forstå, hvordan de forskellige målgrupper besøger forskellige dele af din butik, center eller magasin. Hvis en vare ikke sælger godt nok, kan det være, at placeringen er forkert i forhold til, at hovedparten af dem der passerer varen, er den forkerte målgruppe.

  5. For at forstå hvor træfsikker og profitabel din online markedsføring er, men også for at forstå, hvordan din markedsføring skal tiltrække en større del af bestemte målgrupper. Ved at sammenligne konktrete målgrupper, som du når online mod hvor mange, der besøger lokalerne i det relevante område, kan du forstå ROI for din online markedsføring.

  6. For at forstå, hvor stor del af dine communities, du får - og forstå, om dine resultater og din andel er et tilfredsstillende resultat, eller om du bør ændre din strategi.

Hvordan fungerer Indivds målgruppeanalyse?

Indivds målgruppeanalyse er en metode for dig, som driver butikker, centre eller magasiner, for at lære dine besøgende bedre at kende. Sammen med vores kundetæller er det grundlaget for at forbedre kundeoplevelsen.

 

Vores kundetæller giver dig en forståelse for, hvor mange der besøger dig. Målgruppeanalysen giver dig et nuanceret og nøjagtigt indblik i for antallet af besøgende fordelt på køn og deres alder.

 

Målgruppeanalyser giver dig et unikt indblik i kundedata via et dashboard, eller API, og tilbyder samtidig muligheden for, at I kan anvende målgruppeanalyser som segmentering.

 

Målgruppeanalysen installeres lige så nemt som vores kundetæller og tager ca. 3-5 arbejdsdage fra bestillingen.

Målgruppeanalyser og GDPR

Indivd er den første og eneste leverandør på markedet, som er blevet undersøgt og godkendt af et Europæisk Datatilsyn.

 

Data Protection by Design er en del af vores grundlæggende humanitære formål og målsætning om bæredygtighed. Hele vores system er baseret på en etisk softwareudvikling og med en nultolerance mod integritetskrænkelser.

Kundetæller Indsigter 25 maj 2022

Indivd Community for kundetællere er det næste store skridt indenfor kundeoptælling for butikker, centre eller magasiner. Bliv en del af det uden beregning og få en mere profitabel forretning

Center Redaktørens valg 25 maj 2022

Mange centre og magasiner benytter i dag kundetællere, men næsten lige så mange er utilfredse. Her er 12 grunde til, at centre og magasiner tjener på at bruge Indivds kundetællere

Redaktørens valg Butikker 25 maj 2022

Hvilken kundetæller er egentlig den bedste til butikker? Her er 11 grunde til, at I skal vælge Indivd.

GDPR 25 maj 2022

Indivds patenterede kundetæller bygger på Data Protection by Design samt høj integritet, tilgængelighed, udholdenhed, hemmeligholdelse og kontinuerlige tests.